Dag 251.

Först och Främst vill jag bara nämna hur glatt överraskad jag blev idag när jag såg antalet unika besökare, alltid roligt att se att folk tar sig tid att klicka in på bloggen (även om de kanske inte läser något, haha!)



Denhär helgen spenderade jag i Suarez. Känns som om jag aldrig är här på helgerna nuförtiden... vilket kanske stämmer då jag kommer vara på resande fot de två kommande helgerna också...
 
Hur som helst var denhär helg lugn och harmonisk... med mycket mat.
Började fredagen med att åka hem till min andra värdfamilj och laga (argentinsk) tacos. Viktor kom också och bakade en av sina norska tårtor.
Tacosen blev hellyckad, precis som kvällen. Det är alltid roligt att träffa dem, vi skrattar så himla mycket tillsammans.
På lördagen gick jag och min värdsyster hem till "mormor" som lagat hur mycket mat som helst... underbart gott.
Sedan hade jag en lugn eftermiddag med en springtur (var ju tvungen att kompensera för allt ätande) innan jag åkte hem till Viktor där Charlotte också befann sig och åt middag med dem och Viktors familj och en vän till dem som av någon anledning är sjukt intresserad av Sverige och ville träffa mig, så det var ritkigt trevligt! 
 
På söndagen begav jag mig tillsammans med min familj + moster och hennes familj och Viktor till en parkliknande plats en bit utanför staden dit folk åker för att laga asado, dricka mate, paddla kajak, hänga vid en pool (på sommaren) och bara passera dagen. Har varit där två gånger innan vid poolen med min första familj och en vän.
Den här gången lagade vi asado och paddlade kajak istället. Och drack mate såklart, för det gör man alltid.
Hade supertrevligt och vi hade veeeerkligen tur med vädret, var en helt fantastisk höstdag, varken varmt eller kallt. Idag är vädret inte alls lika utomhusaktivitets-vänligt. 
kusin
mormor
Idag hade jag, tro det eller ej, riktigt trevligt i skolan. Har börjat skärpa mig och se det som ett tillfälle att umgås med mina vänner istället för en onödig och tråkig obligation. Var faktiskt Charlotte, fransyskan, som fick mig att tänka så. Även om det såklart fortfarande är sjuuuuukt jobbigt att gå upp på morgonen och sitta och glo på de lektioner man inte har så mycket annat än det att göra...
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske beger mig ut på en springtur för att bli av med lite av asadon från igår, haha!
Här får ni lite bilder på helgens solnedgångar:
 
Hej sålänge!
 
//E
 
 
Foto, Livet | argentina, exchange, exchange student, rotary, utbytesstudent | | Kommentera |
Upp